Добре дошли в неофициалния сайт на с. Лиляк :)

Тук ще намерите информация за селото, снимки, видео клипове, и всичко останало което се случва около Лиляк :) Чрез навигацията горе в дясно ще разберете историята, ще разгледате архивите на сайта, също така ще се свържете с нас през контакт формата. Сайта се поддържа от младото поколение!

Нека се съберем всички, които са свързани по някакъв начин със селото, живеят или са живели тук! Нека заедно си припомним забравеното и да споделим настоящото! :)

По четирима нарушители на час регистрираха вчера катаджиите в Търговищко!



21 нарушители на пътя изловиха в събота контролните органи при акция в търговищките села Лиляк, Александрово, Цветница, Братово и Божурка, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР.

Полицейската операция е проведена за времето 18 - 23 часа с цел - ограничаване на битовите престъпления и търговията с акцизни стоки без бандерол в търговските обекти, както и спазване разпоредбите на Закона за движение по пътищата.

В хода й са проверени осем търговски обекта в селата и 83 автомобила. Констатирани са 21 нарушения по Закона за движение по пътищата, за които са съставени актове за установяване на администраттивно нарушение. При проверките на търговските обекти нарушения не са установени.
Инфо: targovishtebg.com
Харесали Ви публикацията?Добави в Svejo

Получете безплатни актуализации по имейлa!

Следвай ни :)


Върни се горе